Städning

tjänster

Städning på dina villkor

Du vet förmodligen bäst själv hur du vill ha det hemma. Därför kan du välja när och hur mycket vi ska Jobba Vi utformar en plan tillsammans med dig.

Hemstädning

Vi möjliggör glädje. Våra kunder älskar att komma tillbaka till ett skinande rent hem och i stället använda ledigheten med familjen.

Storstädning

Vissa delar av hemmet glöms lätt bort och ibland blir man förvånad över hur effektivt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrån. Ett riktigt storstäda kan verkligen få en bostad att kännas som ny vilket kan vara skönt inför långhelger med gäster, högtider eller bara som en uppfräschning av hemmet.

Flyttstädning

Att städa ur den gamla bostaden är inte det roligaste, särskilt när man hellre vill packa upp och inreda i sitt nya hem. Dessutom kan en flyttstädning som inte blir godkänd bli dyr. Vi på TROPICAL mark och trädgård AB har expertkunskapen och vet vad som måste göras.

En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och, om material och förhållanden tillåter, våt torkas. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstädning. Att även inkludera fönsterputs vid flyttstädningen är standard.

Visningsstädning

Ska du sälja din bostad? Vi fräschar upp inför visning och fotografering, så att ditt hem ser så bra ut som möjligt. En ny städad bostad som luktar gott ökar dina möjligheter till en lyckad försäljning. Visningsstädning utförs enligt en checklista, eller enligt dina önskemål. Vi rekommenderar även att du bokar fönsterputsning i samband med visningsstädning.

Dödsbostädning

Om någon anhörig gått bort kan det kännas tungt att själv utföra dödsbostädningen. Då hjälper vi gärna till och ser till att du får en sak mindre att tänka på. Vi utför i första hand dödsbostädning åt privatpersoner, men även åt mäklare, begravningsbyråer och försäkringsbolag.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar givetvis garanti på arbetet. Vid första kontakt diskuterar vi vad som ni vill ha röjt. Därefter lämnar vi en offert på arbetet. slutligen gör vi upp ett serviceavtal och utför röjningen enligt överenskommelse. Behöver du hjälp med tömning och bortforsling av avfall och skräp? DU kan anlita oss för att ta hand om smått, stort och tungt skräp och avfall. Vi hjälper till att rensa och tömma i källare, på vindar, i garage, övriga lokaler med mera. Vi sorterar, packar, städar och kör bort det du inte längre behöver. 

Konstorsstädning

Bra kontorsstädning kan bidra till färre allergibesvär och en mer motiverad och arbetsvillig personal. Det är också viktigt att Dina kunder upplever sitt besök på Ditt kontor positivt. Vi erbjuder daglig kontorsstädning som kan inkludera allt från städning av kontorsytorna till att plocka undan disk. Vi baserar våra uppdrag på kundens egna önskemål, men vi har även standardlösningar som hjälper kunden med planeringen. Städgiganten utför all slags kontorsstädning och vi åtar oss uppdrag för små, mellanstora och stora företag, alla dagar i veckan, året runt. Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm med omnejd. 

Lokalstädning

TROPICAL mark och trädgård AB utför städningar åt företag, föreningar som är i behov av lokalstädning för affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage, kvartersgårdar och liknande gemensamma utrymmen. Vi åtar oss alla typer av städningar stora som små, fönsterputs eller kanske en storstädning av ett utrymme. TROPICAL mark och trädgård AB vill alltid att kunder ska vara nöjd och därför har vi alltid en dialog med våra kunder så att städningen utförs på bästa sätt och efter era behov. Vi besöker gärna er för att kunna ge er den bästa offerten.  

Eventstädning

Ska ni anordna ett stort event eller fest? Då har ni nog redan mycket att tänka på. Efter evenemanget tar vi hand om soporna och ser till att lokalen blir lika fin som den var innan ni kom dit, om inte finare. 

Trappstädning

Första intrycket är viktigt. Välstädade trappor bidrar till ökad trivsel för boende och ger ett positivt intryck för besökare. Se därför till att din trappuppgång är städad och ren, så att du och dina besökare känner sig välkomna. En väl utförd trappstädning borgar dessutom för hög säkerhet och minskar risken för exempelvis halkolyckor. Men en trappstädning kan vara så mycket mer än att hålla själva trapphuset rent och snyggt. Ibland kan det krävas en storstädning av andra utrymmen i anslutning till trapphuset. Tvättstugan till exempel. Vi tar hand om all specialstädning, både till befintliga och nya kunder. 

Fönsterputs

Att putsa fönster är en konst – och att få till det kan kräva såväl akrobatiska färdigheter som stort tålamod. TROPICAL mark och trädgård AB fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputsning och gör jobbet lika snabbt som effektivt. Våra fönsterputsare kan hantverket och hittar finurliga lösningar för de flesta situationer. Anlita TROPICAL mark och trädgård AB för din fönsterputsning – vi är bäst på den! 

Låt oss hjälpa dig!

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert.

© 2022 Tropical Mark & Trädgård AB.

Adress

Följ oss